Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Utländska företag optimistiska om rebound

Släpp tid: 2021-06-28 17:40:34  träffar: 14

5eb0c417a310a8b2fa431876.jpeg

Företag hävdar att statliga åtgärder är avgörande för företagsutvecklingen.

När Kina jämnar ut den nya koronaviruskurvan och stadigt återgår till den ekonomiska normaliteten uttrycker utländska företag optimism när det gäller att återställa affärsverksamheten och påbörja den operativa spetskompetensen i världen.'s andra-största ekonomin.

Även om pandemin har strypt tillväxten över hela världen, har multinationella företag till stor del fortsatt att engagera sig i Kina, med hänvisning till ett snabbt återställande av ordningen och den enorma marknadsmöjligheten, tillsammans med stödjande regeringsåtgärder som är utformade för att hjälpa dem att hantera stormen.

I en studie som offentliggjordes av två olika handelskammare i Förenta staternas företag förra månaden, sade mer än 70-procent av de amerikanska företag som undersöktes att de inte har några planer på att omlokalisera produktions- och leverantörskedjan eller att köpa från länder utanför Kina på grund av utbrottet, vilket är förödande för den global a ekonomiska verksamheten.

Dessa företag, varav de flesta har varit närvarande i Kina i mer än ett årtionde, inklusive nationella operationer, har lyckats avvärja turbulens på grund av användningen av strategin i Kina för inhemsk efterfrågan, sa tjänstemän.

"I motsats till några globala historier, vårt Kina-Grunddata tyder på att majoriteten av våra medlemmar inte kommer att packa ihop och lämna Kina inom kort."sade Alan Beebe, ordförande för den amerikanska handelskammaren i Kina.

Jan Nicholas, konsult till konsultfirman PwC China, sade:"Undersökningsresultaten återspeglar det amerikanska näringslivet i Kina när det gäller att återhämta sig från de senaste utmaningarna.Åsikterna hos amerikanska ledare som navigerar på produktionsåterhämtningen i Kina kan ge hopp och vägledning till territorier som ännu inte har börjat sin övergång tillbaka till tillväxt."

Qian Jin, ordförande för Hilton för Kina och Mongoliet, sade att gästjätten har ökat sitt gradvisa återupptagande av sina hotell när företaget vaknar från sitt koronavirus-Relaterad stängning under utbrottets höjd.

"Vi'Jag har sett en viss rebound i nischproduktsegment som korta-Resor i större städer, särskilt på helger och mindre semestrar."Han sa det.

Qian tror att Kina'Turistmarknaden är på en gynnsam och hållbar väg, eftersom drivkrafter som den växande medelklassen, konsumentuppgraderingar och Kina'Dess framträdande roll på den globala scenen förblir intakt från viruset."Vi kommer därför att fortsätta att vara djupt engagerade i Kina och fortsätta att undersöka affärsutvecklingen (här)."Han sa det.

Industriellt konglomerat Honeywell har just registrerat ett helägt dotterbolag i Wuhan, Hubei-provinsen, som företaget'S huvudkontor för massa-medelstora företag i Kina.

"Detta visar Honeywell'Det fortsatta åtagandet gentemot Kina."Företaget sade i ett uttalande till China Daily.Det beskrev Wuhan som"En nyckelstad i central a Kina, strategiskt belägen, och en viktig industriell bas samt ett tekniskt och forskningscentrum i landet"Nej.

Den fortsatte"Honeywell skulle vilja stärka samarbetet med Wuhan, främja innovativ teknik, erbjuda bättre täckning i Central- och Västeuropa i Kina och ytterligare tillgodose Kinas enorma marknadsbehov.'s massa-Mitt segment.Detta initiativ kommer att ytterligare stärka verkställandet av Honeywell'r'Österut för öst'strategi i Kina."

Lilly China, den lokala filialen till det globala läkemedelsföretaget Eli Lilly, erbjuder en online-karta över apotek så att diabetiker lätt kan hitta de läkemedel de behöver.För att säkerställa att patienterna får korrekt behandling arbetade Lilly med tredje-Plattformar för festande på Internet för att tillhandahålla en-stoppa tjänster så att patienter kan behandlas hemma utan risk för att gå ut.

5eb0c417a310a8b2fa431879.jpeg

Behandling med förpackningsrad vid Lilly'Tillverkningsanläggningen i Suzhou, Jiangsu-provinsen, återupptogs på Feb-10, den första möjliga dagen mot bakgrund av regeringens regler om återupptagande av verksamheten efter ett utvidgat kinesiskt nytt år.Platsen verkar med full kapacitet för att säkerställa att patienter som använder Lilly'Läkemedel kan få tillgång till tillförlitliga förnödenheter.För att underlätta detta har företaget försäkrat sig om att-fabriksarbetarna har tillräckligt med proviant av ansiktsmasker.

"Patienterna står alltid i centrum för det vi gör."Julio Gay.-Ger, företaget'"Kinas president och chef", sa han."Vi vill samarbeta med hälsovårdssamhället och bidra med våra ansträngningar för att bekämpa utbrottet tillsammans."

Denna optimism och engagemang är'Det är bara amerikanska företag.Mauro De Felip, generaldirektör för Ferrero China, det italienska konfektyrföretaget, anser att utbrottets effekter kommer att bli kortsiktiga.

"När vi går från inneslutningsfasen till återhämtningsfasen på hemmaplan återgår företagen gradvis till det normala."Han sa det."Den gynnsamma politik som regeringen har utformat kommer också att bidra till att lätta bördan och öka företagens smidiga återhämtning.'Verksamhet."

Den tyska kemikaliejätten Coventro, som genererar en-Den femte inkomsten i Kina har just utökat sitt regionala högkvarter i Pudong New Area i Shanghai, eftersom företaget fortfarande är optimistiskt om tillväxten i Kina.

"Vi betraktar Kina som vår hemmamarknad.Vår långa-Termen strategi förblir intakt och gör det möjligt för oss att reagera på epidemin."Holly Lei, företaget'Kinas president, sa han.

Företag som hudvård jätte L'Oreal har bevittnat en kraftig rebound efter en kort-Termen fall.Inte nog med att den franska kosmetikajätten har återupptagit nästan all sin icke-offline-närvaro i detaljhandeln i hela landet, dess försäljning på den kinesiska marknaden har till och med stört den totala dystra trenden, postår-go-Årets tillväxt på 6.4 procent.

"Inte ens epidemin kan hindra människor.'I jakten på ett vackert liv."sade Fabrice Megarbane, VD för L'Oreal China."Tvärtom har människor tagit tillfället i akt att reflektera över relationerna mellan individer, samhälle och miljö och har bildat mer positiva, rationella och ansvarsfulla konsumtionsattityder.Detta ger definitivt ett ännu bredare utrymme för vår företagstillväxt."







Tidigare: Jiading främjar fattigdomslindri...

Nästa: Toymaking Hub tar stora innovatio...