Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Tech R&d driver automatisk enhetens framgång

Släpp tid: 2021-06-28 17:41:35  träffar: 39

1.jpg

jiangyin Mold Plastics Group Co Ltd, en bilutrustning tillverkare baserad i Jiangyin i östra Kina' s Jiangsu-provinsen, har vuxit från ett litet företag med färre än 100 anställda till ett stort företag med 4000 Personal, tack vare dess strävan efter teknisk forskning och utveckling.

the företaget sa att det hade producerat mer än fem miljoner stötdämpare för globala autojättar som i mitten-june.

it planerar att fortsätta att investera i R&D att behålla sin ledande roll i branschen. R&d-kostnaderna svarade för cirka 3 till 5 procent av bolaget' s årliga försäljning på mer än 10 miljoner yuan (1,5 miljoner dollar) de senaste åren, mycket högre än sina konkurrenter. Det är också inblandat i 13 forskningsprojekt med högskolor och institut.

"tech Innovation är av avgörande betydelse för företagen att uppnå lång-term-utveckling,"sade Cao Kebo, chef för Jiangyin Mold Plastics.

founded År 1986 gjorde bolaget sin officiella inträde på marknaden för fordonsenheter 1988när den säkrade en affär med Saic Volkswagen Automotive Co Ltd för att tillverka 30 000 stötdämpare för sin Volkswagen Santana-serie.

&to Datum har företaget toppat marknaden som Den enda bumperleverantören till Peking Benz Automotive Co Ltd, ett joint venture mellan BAIC Motor Corp Ltd och Daimler AG, och producerar 75 procent av stötdämpare för BMW Brilliance Automotive Co Ltd, ett joint venture mellan BMW-gruppen och Briljansen Kina Automotive Holdings Ltd. Företaget#

39; s kunder inkluderar även andra stora märken som Saic General Motors Corp Ltd.

in 2015, meddelade företaget sin tillträde till den utomeuropeiska marknaden genom att etablera fabriker i USA och mexikalt o med en total investering på 500 miljoner dollar. De två fabrikerna utförnu en serie tester innan de startas. A&#CAO attribut företaget' s framgång i stor utsträckning till landet-

39; s reform och öppning

UP-politik."&#the policy utlöste en boom i Kina"

39; s bilindustrin, som erbjöd många möjligheter inom bilenhetssektorn, sade Cao.

""More Viktigt har politiken beviljat oss möjligheter att kommunicera och samarbeta med Företag från utomlands,

Cao tillade.

Bolaget har just firat sin 30-årsjubileum av marknadsframgång i sitt Wuhan-dotterbolag.

&burkhard Welkenener, biträdande chef på Saic Volkswagen Automotive 1986, som bevittnade Jiangyin Mold Plastics#

39; Första affären med Saic för 30 år sedan, var uppmanad till Wuhan att bevittna produktionen av den 5 miljoner stötfångaren av utrustning som gjordes i Tyskland som har tjänat produktionslinjen i 30 år.

"&i var imponerad av kinesiska företag#"

N39; Förmåga att lära och jag är optimistisk om sin framtida affärspotential, sade

Welkenener.

cao har främjat kommunikation och samarbete med tyska företag sedan 2005, då Cao grundade Dusseldorf China Center.--the företaget satte också upp Ett tekniskt centrum i Jiangyin med ett tyskt företag. Centret introducerar upp-to&Date Tech Innovations och resurser från Tyskland till små och medium

sized företag i Jiangyin för sin teknik R

&cao#

39; s slipsar med Tyskland Datum Tillbaka till 1990-talet,när Hans far skickade honom till Tyskland för att studera tillverkning av bilenhet, och han stannade där i 15 år.


\\n

Tidigare: Större Bay Area Industrial Expo ...

Nästa: Privata företag gör sin del att...